مواد لازم کمپوت گوجه سبز
- گوجه سبز:یک کیلوگرم
- آب:5 پیمانه
- شکر:250 گرم
طرز تهیهکمپوت گوجه سبز
شکر و آب را در یک قابلمه لعابی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود.
بعد از حل شدن شکر ، آب را از صافی ریزی رد کنید تا کاملا صاف شود.
دوباره شهد را به همراه گوجه سبز ها داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید تا گوجه ها بپزند.
بعد از پخته شدن گوجه ها و غلیظ شدن شهد ،آن را خاموش کنید.
وقتی کمپوت سرد شد آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
نکته یک
زمان جوشیدن گوجه ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه ها له شده و هسته آنها جدا می شود.
نکته دو
در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
زمان جوشیدن گوجه ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه ها له شده و هسته آنها جدا می شود.
نکته دو
در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
نکات تکمیلی در مورد کمپوت گوجه سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کمپوت گوجه سبز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .