مواد لازم کوفته ساندویچی
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- پیاز خرد شده :2 عدد
- انبه :چند ورقه
- تخم کرفس:1 قاشق چایخوری
- سس باربیکیو :یک فنجان
- زنجبیل :کمی
- نان ساندویچی همبرگری :8 عدد
- ادویه فلفل :2 قاشق غذا خوری
- نمک : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوفته ساندویچی
تخم کرفس ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید .سپس گوشت را با نصفی از پیاز های خرد شده مخلوط کنید .
بقیه پیاز را هم با سس باربیکیو مخلوط کنید و خوب هم بزنید . بعد زنجبیل را به مخلوط سس و پیاز اضافه کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس مخلوط گوشت و پیاز را داخل تابه بریزید و ادویه را روی گوشت بپاشید.
بعد از اینکه گوشت پخت ، سس باربیکیو را روی آن بریزید و مخلوط آماده شده را درون نان ساندویجی به همراه چند ورق انبه سرو کنید.
برای این دستور همان طور که از نامش پیداست میتوانید مخلوط گوشت و پیاز را پس از ورز دادن و اضافه کردن ادویه به آن ، به اندازه یک گردو بردارید و به صورت کوفته قلقلی در بیاورید و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا کوفته ها بپزند.
نکات تکمیلی در مورد کوفته ساندویچی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته ساندویچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .