وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

کوفته ساندویچی | طرز تهیه “کوفته ساندویچی”

کوفته ساندویچی | طرز تهیه “کوفته ساندویچی”

کوفته ای که امروز به آموزش آن می پردازیم “کوفته ساندویچی” هست که بخاطر ادویه های مخصوصی که در ترکیبش بکار رفته بسیار خوش طعم و لذیذ است.ا

مواد لازم کوفته ساندویچی

  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • پیاز خرد شده :2 عدد
  • انبه :چند ورقه
  • تخم کرفس:1 قاشق چایخوری
  • سس باربیکیو :یک فنجان
  • زنجبیل :کمی
  • نان ساندویچی همبرگری :8 عدد
  • ادویه فلفل :2 قاشق غذا خوری
  • نمک :  1/2 قاشق چایخوری
کوفته

طرز تهیه کوفته ساندویچی

تخم کرفس ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید .سپس گوشت را با نصفی از پیاز های خرد شده مخلوط کنید .

بقیه پیاز را هم با سس باربیکیو مخلوط کنید و خوب هم بزنید . بعد زنجبیل را به مخلوط سس و پیاز اضافه کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس مخلوط گوشت و پیاز را داخل تابه بریزید و ادویه را روی گوشت بپاشید.

بعد از اینکه گوشت پخت ، سس باربیکیو را روی آن بریزید و  مخلوط آماده شده را درون نان ساندویجی به همراه چند ورق انبه سرو کنید.

برای این دستور همان طور که از نامش پیداست میتوانید مخلوط گوشت و پیاز را پس از ورز دادن و اضافه کردن ادویه به آن ، به اندازه یک گردو بردارید و به صورت کوفته قلقلی در بیاورید و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا کوفته ها بپزند.

کوفته ساندویچی

نکات تکمیلی در مورد کوفته ساندویچی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته ساندویچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع