مواد لازم برای کوفته قلقلی با نان سیر
- نان باگت:3 عدد
- گوشت :450 گرم
- تخم مرغ:1 عدد بزرگ
- سیر:3 قاشق چای خوری
- فلفل:1/4 قاشق چای خوری
- ارگانو :3/4 قاشق چای خوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی :1200 گرم
- آب :1/3 پیمانه
طرز تهیه کوفته قلقلی با نان سیر
ابتدا گوشت را با تخم مرغ، یک قاشق سیر ، نیمی از پونه کوهی ، کمی فلفل و نمک مخلوط کنید.
در ادامه یکی از نان ها را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شود، سپس به همراه یک سوم پیمانه آب به مخلوط گوشت افزوده و ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن زیتون بریزید تا داغ شود، سپس مایه گوشتی را به شکل کوفته های ریز درست کرده و داخل روغن بریزید تا سرخ شوند.
در این میان نیمی از گوجه ها را له کرده و به همراه نیمه کامل آن داخل تابه کوفته ها بریزید، باقی مانده سیر، فلفل و پونه کوهی را افزوده و اجازه دهید سس بجوشد.
شعله را کم کنید و کوفته ها را برای یک ربع با حرارت ملایم بپزید.
در این فاصله دو عدد نان باقی مانده را از وسط نصف کرده و روی آن ها کمی روغن زیتون ، نمک و فلفل بزنید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
کوفته ها را بعد از پخت داخل ظرف مورد نظر بکشید و با نان سیر سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته قلقلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .