مواد لازم برای خورش کنجد
- کنجد آسیاب شده :2 پیمانه
- فیله سینه مرغ :300 گرم
- کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه
- پیاز داغ :یک پیمانه
- رب انار :1/3 پیمانه
- شکر :1/2 پیمانه
- کره :به میزان لازم
- نمک و زردچوبه :به میزان لازم
- آب :4 پیمانه
طرز تهیه خورش کنجد
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس فیله ها را داخل کره تفت دهید.مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از تفت فیله ها کنجد را داخل آن بریزید و حرارت کوتاهی به کنجد ها بدهید تا نسوزد و تلخ نشود.
به فیله و کنجد تفت داده شده مقداری آب اضافه کنید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن آب ،کدو حلوایی پخته شده و پیاز داغ را داخل آن بریزید و زیر خورشت را کم کنید تا آرام آرام بجوشد و جا بیفتد.
بعد از یک ساعت و نیم پخت خورشت به آن نمک ، شکر و رب انار را اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت دیگر هم خورشت بجوشد و قوام بیاید.
نکات تکمیلی در مورد خورش کنجد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش کنجد را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .