طرز تهیه کیک شیفون
کیک شیفون، یک کیک ساده اسفنجی اما خوشمزه با بافتی نرم و سبک است.کیک شیفون ،بهترین گزینه برای تزیین با خامه به مناسبت های مختلف است.این کیک ساده انواع مختلف دارد.کیک شیفون وانیلی ، کیک شیفون شکلاتی ، کیک شیفون پرتقالی و غیره.برای طرز تهیه یک کیک شیفون ساده در پلاس وی با ما همراه شوید.
مواد لازم برای کیک شیفون
- سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ) :4 عدد
- شکر برای سفیده:55 گرم
- زردهٔ تخم مرغ :3 عدد
- شکر برای زرده :50 گرم
- روغن مایع :50 گرم
- آب گرم (80–70) درجه :70 میلی لیتر
- وانیل یا چای خشک خورد شده (چای ارل گری) :مقداری
- آرد (الک شده):85 گرم
- بیکینگ پودر :3 گرم
کیک شیفون خانگی
طرز تهیه کیک شیفون
مرحله اول:
برای درست کردن یک کیک شیفون ساده ابتدا 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده ها را جدا کنید و داخل کاسه همزن برقی بریزید 55 گرم شکر را افزوده و مواد را با هم زن خوب بزنید تا جایی که رنگ آن سفید شده و حالت ابری پیدا کند.
مرحله دوم:
در مرحله بعد زرده ها را در ظرف جداگانه ای بریزید و 50 گرم شکر را افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا ترکیبی کشدار پیدا کند.
مرحله سوم:
در مرحله بعد آب گرم و روغن را با هم مخلوط کرده و در سه مرحله به مواد افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم:
آرد ، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مخلوط زرده الک کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، در این مرحله سفیده فرم گرفته را در چند مرحله به مواد افزوده و با کمک لیسک هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست و صاف شود.
مرحله پنجم:
خمیر کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای نیم ساعت تا 35 دقیقه با دمای 160 درجه بپزید.
برای پخت این کیک اغلب از قالب های گرد و مخصوص کیک شیفون استفاده میشود ولی اگر این قالب در دسترستان نبود از قالب های دیگر استفاده نمایید.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
در صورت تمایل کمی پودر قند روی کیک بپاشید و یا با شکلات آب شده تزیین کرده و سرو نمایید.
همچنین میتوانید کیک را بعد از خنک شدن یک برش افقی زده و به دو قسمت تقسیم کنید.
سپس روی یکی از لایه های کیک خامه بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار داده و با خامه و مارمالاد و یا میوه های دلخواه تزیین کنید.
پخت کیک شیفون ساده
نکات تکمیلی در مورد کیک شیفون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک شیفون را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .