وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک شیفون | طرز تهیه “کیک شیفون”

کیک شیفون  | طرز تهیه “کیک شیفون”

کیک شیفون یک نوع کیک سبک است که در این بخش از آشپزخانه پلاس وی طرز تهیه “کیک شیفون” را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه کیک شیفون

کیک شیفون، یک کیک ساده اسفنجی اما خوشمزه با بافتی نرم و سبک است.کیک شیفون ،بهترین گزینه برای تزیین با خامه به مناسبت های مختلف است.این کیک ساده انواع مختلف دارد.کیک شیفون وانیلی ، کیک شیفون شکلاتی ، کیک شیفون پرتقالی و غیره.برای طرز تهیه یک کیک شیفون ساده در پلاس وی با ما همراه شوید.

مواد لازم برای کیک شیفون

  • سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ) :4 عدد
  • شکر برای سفیده:55 گرم
  • زردهٔ تخم مرغ :3 عدد
  • شکر برای زرده :50 گرم
  • روغن مایع :50 گرم
  • آب گرم (80–70) درجه :70 میلی لیتر
  • وانیل یا چای خشک خورد شده (چای ارل گری) :مقداری
  • آرد (الک شده):85 گرم
  • بیکینگ پودر :3 گرم

کیک شیفون  

کیک شیفون خانگی

طرز تهیه کیک شیفون

 مرحله اول:

برای درست کردن یک کیک شیفون ساده ابتدا 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده ها را جدا کنید و داخل کاسه همزن برقی بریزید 55 گرم شکر را افزوده و مواد را با هم زن خوب بزنید تا جایی که رنگ آن سفید شده و حالت ابری پیدا کند.

 مرحله دوم:

در مرحله بعد زرده ها را در ظرف جداگانه ای بریزید و 50 گرم شکر را افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا ترکیبی کشدار پیدا کند.

مرحله سوم:

در مرحله بعد آب گرم و روغن را با هم مخلوط کرده و در سه مرحله به مواد افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.

 مرحله چهارم:

آرد ، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مخلوط زرده الک کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، در این مرحله سفیده فرم گرفته را در چند مرحله به مواد افزوده و با کمک لیسک هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست و صاف شود.

مرحله پنجم:

خمیر کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای نیم ساعت تا 35 دقیقه با دمای 160 درجه بپزید.

برای پخت این کیک اغلب از قالب های گرد و مخصوص کیک شیفون استفاده میشود ولی اگر این قالب در دسترستان نبود از قالب های دیگر استفاده نمایید.

بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

در صورت تمایل کمی پودر قند روی کیک بپاشید و یا با شکلات آب شده تزیین کرده و سرو نمایید.

همچنین میتوانید کیک را بعد از خنک شدن یک برش افقی زده و به دو قسمت تقسیم کنید.

سپس روی یکی از لایه های کیک خامه بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار داده و با خامه و مارمالاد و یا میوه های دلخواه تزیین کنید.

کیک شیفون

پخت کیک شیفون ساده

نکات تکمیلی در مورد کیک شیفون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک شیفون را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع