وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کوفته هویج | طرز تهیه “کوفته هویج”

کوفته هویج | طرز تهیه “کوفته هویج”

کوفته هویج باید سس غلیظی داشته باشد و اگر دوست داشتید میتوانید با خلال سیب زمینی سرخ شده میل کنید و چاشنی “کوفته هویج”​ ملس است.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
  • هویج:300 گرم پخته وچرخ شده
  • آرد نخودچی:3 قاشق غذا خوری
  • پیاز:1 عدد رنده شده
  • تخم مرغ :1عدد
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
  • دارچین:1 قاشق مربا خوری
  • روغن سرخ کردنی :به میزان لازم

مواد لازم برای سس کوفته هویج

  • رب گوجه :1 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ:1 قاشق غذاخوری
  • شکر :1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :بمقدار کافی
  • زعفران دم کرده:1 قاشق مرباخوری

کوفته هویج

کوفته هویج

طرز تهیه کوفته هویج

داخل کاسه ای گوشت ، هویج و پیاز رنده شده را به همراه آرد نخودچی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، تخم مرغ و پودر دارچین خوب مخلوط کرده تا حسابی چسبندگی پیدا کند.

بعد به اندازه یک تخم مرغ از مواد برداشته و آنرا در دست خوب شکل میدهیم. 

سپس کوفته ها را داخل روغن داغ سرخ میکنیم.

داخل قابلمه ای یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

بعد 2 لیوان آب به همراه مقداری نمک ،فلفل و زعفران و نیز مقداری شکر و ابلیمو را به رب اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا بجوش بیایند.

بعد از جوش امدن سس ،کوفته ها را درون آن قرار دهید طوری که سس روی کوفته ها قراربگیرد.بگذارید کوفته ها یک ربع با حرارت ملایم و در باز بپزد.

بعد در ظرف را ببندید و اجازه دهید کوفته ها 10 دقیقه دیگر بپزند.سس باید غلیظی شود.

کوفته هویج

 پخت کوفته هویج

نکات تکمیلی در مورد کوفته هویج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته هویج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع