روش پخت کوکوی نخودفرنگی
کوکوی سبزی و کوکوی سیبزمینی از محبوبترین غذاهای ایرانی هستند اما کوکو ها انواع مختلفی دارند و در کمترین زمان تهیه میشوند. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک کوکوی متفاوت یعنی کوکوی نخود فرنگی را به شما بیاموزیم و امیدواریم از تهیه و پخت آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کوکوی نخودفرنگی
- نخود فرنگی : 300 گرم
- سیر : 2 حبه
- سیب زمینی کوچک : 2 عدد
- شوید خشک : به میزان لازم
- تخم مرغ : 5 عدد
- آرد : 1 قاشق غذا خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی نخودفرنگی
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی نخودفرنگی ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه نخود فرنگی و سیر در دستگاه میکسر بریزید تا به صورت یکدست خرد شوند.
مرحله دوم:
سپس تخم مرغ ها را به همراه آرد ، شوید ، نمک ، فلفل و کمی زعفران به مواد میکس شده اضافه کنید.
مرحله سوم:
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس مواد کوکو را در تابه بریزید تا یک طرف آن را سرخ شود. بعد کو کو را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
کوکوی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و برش بزنید و در کنار گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی نخود فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی نخود فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .