روش پخت کوکوی پاستا
کوکوی پاستا پنیری هم خیلی خوشمزه است و هم جدید .در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پیتزا یا پنیر گودا یا چدار و یا هر پنیر دیگری که طعمش را دوست دارید با هم مخلوط کنید.
مواد لازم برای کوکوی پاستا
- پاستای ریز فرم دار:یک و یک دوم پیمانه
- فلفل دلمه ای :1 عدد
- هویج :1 عدد
- تخم مرغ :7 عدد
- ذرت :1 پیمانه
- پنیر پیتزا :1 پیمانه رنده شده
- شیر:سه چهارم پیمانه
- نمک و فلفل و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی پاستا
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی پاستا ابتدا فر را با حرارت 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم:
پاستا را داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.
مرحله سوم:
هویج را رنده کرده و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.
مرحله چهارم:
تخم مرغ ها را در کاسه ای هم بزنید و با شیر مخلوط کنید.
مرحله پنجم:
کاسه بزرگی بردارید و پاستا ، فلفل دلمه ای ، پنیر ، هویج و مخلوط تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مواد را داخل قالب بریزید و برای 30 تا 45 دقیقه در فر بگذارید.
بعد از پخته شدن کوکو ها آن را در دیس مورد نظر منتقل کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی پاستا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کوکوی پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .