مواد لازم کیش پنیر
- خمیر:به میزان لازم
- ژامبون گوشت:220 گرم
- پنیر خامه ای:220 گرم
- سرکه سفید :1/3 پیمانه
- خامه :1 پیمانه
- تخم مرغ:4 عدد
- پیاز:1 عدد
- روغن زیتون :1 قاشق سوپخوری
- پودر زیره سبز:1/3 قاشق چایخوری
- نمک:1/4 قاشق چایخوری
- فلفل:1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیش پنیر
ابتدا خمیر پای را طبق دستور آماده کرده و داخل قالب پهن کنید.پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید. سپس ژامبون گوشت را خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا سرخ شود.
مواد را روی کراست پای بریزید و روی آن را با پنیر خرد شده بپوشانید.در یک ظرف دیگر باقی مواد را مخلوط کرده و روی پنیرها بریزید.
قالب را برای 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا با حرارت 160 درجه سانتی گراد پخته و برشته شود.بعد از این زمان کیش پنیر را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیش پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیش پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .