وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک اسفنجی | طرز تهیه “کیک اسفنجی” آمریکایی

کیک اسفنجی | طرز تهیه “کیک اسفنجی” آمریکایی

“کیک اسفنجی” آمریکایی رو میشه ساده و فقط با پاشیدن پودر قند روش سرو کرد و یا با میوه های تازه و سس های میوه ای و خامه.

تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد 

کیک اسفنجی یکی از ساده‌ترین و محبوب ترین کیک هاست. این کیک نرم و لطیف و با پف زیاد است که علاوه بر اینکه به عنوان یک عصرانه و صبحانه خوشمزه به همراه چای است  یک کیک پایه برای خامه کشی در صنعت شیرینی پزی میباشد.کیک اسفنجی انواع مختلف دارد مانند کیک اسفنجی کاکائویی ، کیک اسفنجی پرتقالی و بسیار از کیک های تولد پایه.

مواد لازم برای کیک اسفنجی

  • تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده جدا :6 تا 
  •  آرد کیک الک شده:1 پیمانه (100 گرم)
  • بیکینگ پودر:1/4 قاشق چای خوری 
  • نمک:1/4 قاشق چای خوری 
  • شکر سفید:1 پیمانه (200 گرم) 
  •  اسانس وانیل خالص:1 قاشق چای خوری
  • آب: 2 قاشق غذاخوری
  • پوست رنده شده لیمو یا پرتقال :مقداری
  • کرم تارتار: 3/4 قاشق چای خوری 
پخت کیک اسفنجی
 کیک اسفنجی ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک اسفنجی آمریکایی

مرحله اول:

برای درست کردن کیک اسفنجی ابتدا پوست یک عدد پرتقال را رنده کرده و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید، آرد را هم الک کرده و با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید و آن را هم کنار بگذارید.
 مرحله دوم:
حالا 6 عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کرده و هر کدام را در کاسه های مجزا بریزید.
نصف بیشتر شکر را به زرده ها افزوده و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شده و حالت کرم پیدا کرده و رنگ آن روشن شود.
سپس رنده پوست پرتقال ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا یکدست شود.
 مرحله سوم:
در این مرحله مخلوط آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و هربار خوب هم بزنید تا زمانی که همه آرد ها با مواد ترکیب شود
حالا این مخلوط را کنار بگذارید و به سراغ سفیده ها بروید.
 مرحله چهارم:
کرم تارتار را به سفیده ها افزوده و با همزن برقی تمیز و خشک آن را بزنید تا جایی که سفیده فرم گرفته و سفت شود.
در این مرحله باقی مانده شکر را افزوده و مجدد هم بزنید تا جایی که وقتی همزن را از داخل سفیده درآورید مواد به شکل یک قله نوک تیز باقی بماند.
 مرحله پنجم:
حالا سفیده را کم‌کم به مخلوط زرده اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
 مرحله نهایی پخت کیک اسفنجی:
خمیر را داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت تا 35 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید، بعد از اینکه کیک پخت و روی آن طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود
سپس کیک را از قالب خارج کرده و کمی پودر قند بپاشید و سرو نمایید.
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی ساده

نکات تکمیلی در مورد کیک اسفنجی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک اسفنجی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع