مواد لازم برای کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
- خامه :600 میلی لیتر
- تخم مرغ :4 عدد بزرگ
- نمک و فلفل سیاه تازه :به مقدار لازم
- پنیر چدار خرد شده :60 گرم
- ترکیب پنیرهای معطر خرد شده :60 گرم
- اسفناج تازه خرد شده :2 دسته
- فلفل تازه تند خرد شده :یک عدد
- گوجه فرنگی خشک شده :140 گرم
- اسپاگتی پخته شده :400 گرم
- کره :یک قاشق غذاخوری
- گل مریم خرد شده :چند برگ
طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
ابتدا اسپاگتی را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته آبکش نمایید. در این فاصله فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید ، خامه را افزوده و به هم زدن ادامه دهید. در مرحله بعد اسفناج را خرد کرده و بیافزایید، پنیر را هم بریزید. نمک ، فلفل و فلفل خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط نمایید.
در آخر اسپاگتی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
یک قالب مناسب را با کره چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید، در آخر مریم گلی و گوجه های خشک شده را بریزید و برای نیم ساعت در فر بگذارید تا پخته و برشته شود.
کیک اسپاگتی را در ظرف مورد نظر برگردانید و بعد از تزیین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .