مواد لازم برای ماکارونی با گوشت و پنیر
- پاستا :450 گرم
- گوشت گوساله قیمه شده:220 گرم
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده :1 عدد
- گوجه فرنگی ریز خرد شده:220 گرم
- قارچ خرد شده :120 گرم
- شیر :1 پیمانه
- پنیر پارمژان رنده شده :4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- کره :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماکارونی با گوشت و پنیر
ابتدا گوشت ، پیاز و مقداری روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید ، بعد از اینکه سرخ شد کمی نمک و فلفل افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
در این فاصله پوست گوجه را گرفته و خرد نمایید ، سپس داخل مخلوط پیاز و گوشت بریزید و اجازه دهید با شعله ملایم مواد برای 10 تا 15 دقیقه بپزد.
در این فاصله پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و کمی نمک اضافه نمایید و طبق دستور روی بسته پاستا را پخته و آبکش نمایید.
بعد از اینکه گوجه و گوشت ها پخته شد، قارچ را خرد کرده و اضافه نمایید و برای چند دقیقه دیگر مواد را بپزید.
حالا پاستا را روی سس گوجه و گوشت بریزید و خوب زیر و روی کنید تا با هم ترکیب شوند، سپس آن را در قالب مخصوص فر بریزید.
کره ، شیر و پنیر رنده شده را روی پاستا بریزید و آن را برای 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
نکات تکمیلی در مورد ماکارونی با گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ماکارونی با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .