وی فور یو
11 ماه پیش / خواندن دقیقه

کیک بادام زمینی | طرز تهیه “کیک بادام زمینی” و پرتقال تو سرخ

کیک بادام زمینی | طرز تهیه “کیک بادام زمینی” و پرتقال تو سرخ

“کیک بادام زمینی” و پرتقال تو سرخ پیشنهاد خوشمزه و شیک است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی آموزش خواهیم داد.

 مواد لازم برای کیک بادام زمینی

  • آرد :50 گرم
  • بادام زمینی :75 گرم
  • بیکینگ پودر :3/4 قاشق چایخوری
  • کره :90 گرم
  • شکر:100 گرم
  • تخم مرغ :3 عدد
  • رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال :کمی
  • پرتقال خونی :2 تا 3 عدد
کیک بادام زمینی

طرز تهیه کیک بادام زمینی

ابتدا قالب پای را با کره چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، پرتقال ها را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید و کف قالب بچینید.

کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و کرمی رنگ شود.

در مرحله بعد تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر کدام را بخوبی هم بزنید تا با مواد ترکیب شوند، سپس اسانس یا پوست رنده شده پرتقال را بریزید و هم بزنید.

پودر بادام زمینی را با آرد و بکینگ پودر مخلوط نموده و الک کنید، سپس به مواد قبلی افزوده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مایه کیک را روی پرتقال های داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

نکات تکمیلی در مورد کیک بادام زمینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک بادام زمینی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع