روش پخت دنده گوسفندی با سس اِیُولی
دنده گوسفندی یکی از محبوب ترین و در عین حال گران ترین کباب هاست که میتوان مانند برخی از کباب ها مانند استیک و جوجه کباب به صورت گریل شده تهیه کرد.در این مطالب میخواهیم شما را با روش پخت دنده گوسفندی با سس اِیُولی آشنا کنیم که نه تنها این سس دنده کباب را لذیذ تر میکند بلکه طعم بی نظیری را هم به کباب شما میدهد.
مواد لازم برای دنده گوسفندی با سس اِیُولی
- روغن زیتون بکر :¼ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :¼ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- دنده گوسفند :20 عدد
- تخم مرغ بزرگ :1 عدد
- سیر :1 حبه درشت
- پیازچه ریز خردشده :2 قاشق غذاخوری
- جعفری :1 قاشق غذاخوری
- رزماری تازه :نصف 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- لیمو ترش تازه :1 عدد برای سرو کردن
طرز تهیه دنده گوسفند با سس اِیُولی (Aioli)
مرحله اول:
برای درست کردن دنده گوسفندی ابتدا گریل را روشن کنید تا گرم شود.سپس گوشت ها را به اندازه 2 سانتی متر خرد کنید (وزن هر قطعه از گوشت تقریبا 280 گرم باشد تا بهتر بپزد)
مرحله دوم:
گوشت های خرد شده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و گریل کنید. هر طرف گوشت را به اندازه دلخواه گریل و برشته کنید.دنده های گریل شده را در ظرف مخصوص بچینید و با سس ایولی و لیموی تازه میل کنید.
طرز تهیه سس ایولی :
همه مواد را به جز گوشت و لیمو داخل مخلوط کن بریزید و اجازه دهید به شکل پوره دربیاید.سس را قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد دنده گوسفندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
دنده گوسفندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .