مواد لازم برای تهیه کیک خرمایی :
- خرمای بدون هسته :25 عدد
- گردوی خرد شده :2 فنجان
- آرد سفید :2و1/2 فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- کره :1و1/4 فنجان
- شکر:1و1/4 فنجان
- وانیل :1/3 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر:2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک خرمایی:
خرما ها را داخل ظرف آب جوش بریزید و با چنگال آن را خوب له کنید.
تخم مرغ ها را هم با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا به طور کامل غلیظ شوند. سپس کره را به آنها اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
کمی از خرمای له شده را به همراه بیکینگ پودر و آرد به بقیه مواد اضافه کنید و با دور ملایم همزن آن را هم بزنید.
انقدر هم بزنید تا خرما و آرد با مواد کیک کاملا مخلوط شوند. بعد از آن همزن را کمی تند کنید و تا همه مواد صاف و یکدست شوند.
به مایع کیک نصف گردو را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
بعد بقیه گردو را روی سطح آن بریزید. فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید و کیک را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت قرار دهید تا خوب پخته شود.
نکات تکمیلی در مورد کیک خرمایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک خرمایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .