وی فور یو
11 ماه پیش / خواندن دقیقه

کیک خرمایی | طرز تهیه “کیک خرمایی”

کیک خرمایی | طرز تهیه “کیک خرمایی”

“کیک خرمایی” برای آن هایی که به دنبال یک کیک خوشمزه با طعم جدید هستند.در آشپزخانه پلاس وی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک خرمایی :

  • خرمای بدون هسته :25 عدد
  • گردوی خرد شده :2 فنجان
  • آرد سفید :2و1/2 فنجان
  • تخم مرغ :2 عدد
  • کره :1و1/4 فنجان
  • شکر:1و1/4 فنجان
  • وانیل :1/3 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر:2 قاشق مرباخوری

کیک خرمایی

طرز تهیه کیک خرمایی:

خرما ها را داخل ظرف آب جوش بریزید و با چنگال آن را خوب له کنید.

تخم مرغ ها را هم با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا به طور کامل غلیظ شوند. سپس کره را به آنها اضافه کنید و مقداری هم بزنید.

کمی از خرمای له شده را به همراه بیکینگ پودر و آرد به بقیه مواد اضافه کنید و با دور ملایم همزن آن را هم بزنید.

انقدر هم بزنید تا خرما و آرد با مواد کیک کاملا مخلوط شوند. بعد از آن همزن را کمی تند کنید و تا همه مواد صاف و یکدست شوند.

به مایع کیک نصف گردو را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

بعد بقیه گردو را روی سطح آن بریزید. فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید و کیک را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت قرار دهید تا خوب پخته شود.

پخت کیک خرمایی

نکات تکمیلی در مورد کیک خرمایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک خرمایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع