وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

کیک هویج و د ارچین | طرز تهیه “کیک هویج و د ارچین”

کیک هویج و د ارچین | طرز تهیه “کیک هویج و د ارچین”

بیایید با هم دست به کار شویم و یک عصرانه خوشمزه درست کنیم. می توانید دوستان خود را دعوت کنید و با “کیک هویج و د ارچین” در یک دور همی صمیمی از آنها پذیرایی کنید.

مواد لازم برای کیک هویج و د ارچین

  • تخم مرغ :3 عدد
  • شکر :٢٢٠ گرم 
  • وانیل :2/1 ق چ
  • روغن :١٢٥ گرم 
  • آب :٥٠ گرم 
  • آرد:٢٥٠ گرم 
  • بیکینگ پود ر:١ ق م 
  • هویج بزرگ رند ه شد ه:٢ عد د
  • دارچین :٢ ق م 
  • گرد وی خرد شد ه:٥٠ گرم 
  • خامه و پود ر قند :برای تزیین
کیک هویج و د ارچین

طرز تهیه کیک هویج و طعم د ارچین

ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس وانیل و شکر را افزوده و با هم زن خوب بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود.

در ادامه آب و روغن را با هم مخلوط نموده و به ترکیب بالا بیافزایید و با هم زن برای حدود یک دقیقه هم بزنید.

در مرحله بعد آرد را با بکینگ پودر مخلوط نموده و الک کنید، سپس به مواد افزوده و کمک لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

سایر مواد باقی مانده را اضافه نموده و دوباره با لیسک خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و کاملا یکدست شود.

قالب را چرب نموده و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

کیک را با خامه و پودر قند تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد كيك هويج و د ارچين

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
كيك هويج و د ارچين را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع