مواد لازم برای کیک هویج و د ارچین
- تخم مرغ :3 عدد
- شکر :٢٢٠ گرم
- وانیل :2/1 ق چ
- روغن :١٢٥ گرم
- آب :٥٠ گرم
- آرد:٢٥٠ گرم
- بیکینگ پود ر:١ ق م
- هویج بزرگ رند ه شد ه:٢ عد د
- دارچین :٢ ق م
- گرد وی خرد شد ه:٥٠ گرم
- خامه و پود ر قند :برای تزیین
طرز تهیه کیک هویج و طعم د ارچین
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس وانیل و شکر را افزوده و با هم زن خوب بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود.
در ادامه آب و روغن را با هم مخلوط نموده و به ترکیب بالا بیافزایید و با هم زن برای حدود یک دقیقه هم بزنید.
در مرحله بعد آرد را با بکینگ پودر مخلوط نموده و الک کنید، سپس به مواد افزوده و کمک لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
سایر مواد باقی مانده را اضافه نموده و دوباره با لیسک خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و کاملا یکدست شود.
قالب را چرب نموده و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
کیک را با خامه و پودر قند تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد كيك هويج و د ارچين
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
كيك هويج و د ارچين را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .