وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“کیک پرتقال و بادام” کیکی خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه

“کیک پرتقال و بادام” کیکی خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه

“کیک پرتقال و بادام” خیلی خوشمزه و خیلی ترد است و مقدار پودر بادومش بیشتر از آردشه مزه ی مخلوطی از زعفران و بادام و پرتقال می ده. خیلی خوشمزه است.

مواد لازم برای کیک پرتقال و بادام

  • کره :200 گرم
  • رنده پوست پرتقال :یک قاشق غذاخوری
  • شکر:125 گرم
  • تخم مرغ :3 عدد
  • آرد:300 گرم
  • پودر بادام :125 گرم
  • ماست :200 گرم
  • آب پرتقال (جهت شربت ):125 سی سی
  • خلال بادام بو داده :50 گرم
  • شکر(جهت شربت ):225 گرم
  • آب پرتقال :200 سی سی
 
کیک پرتقال و بادام

طرز تهیه کیک پرتقال و بادام  

ابتدا فر را با حرارت 160 درجه گرم کرده و قالب کیک را چرب می کنیم و داخل آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم .کره ، شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن می زنیم تابه حالت کرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخم مرغها را دانه دانه افزوده و مخلوط را خوب هم می زنیم تا حالت پفکی بگیرد، آن گاه آرد، پودر بادام ، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط می کنیم .
سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه می پزیم .آب پرتقالی را که جهت شربت تهیه کرده ایم ، با شکر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی که کیک پخت ، آن را از قالب درآورده و تا گرم است ، شربت را روی آن ریخته و کیک را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده ، تزیین و میل می کنیم .

نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقال و بادام

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک پرتقال و بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع