مواد لازم برای کیک پرتقال و بادام
- کره :200 گرم
- رنده پوست پرتقال :یک قاشق غذاخوری
- شکر:125 گرم
- تخم مرغ :3 عدد
- آرد:300 گرم
- پودر بادام :125 گرم
- ماست :200 گرم
- آب پرتقال (جهت شربت ):125 سی سی
- خلال بادام بو داده :50 گرم
- شکر(جهت شربت ):225 گرم
- آب پرتقال :200 سی سی
طرز تهیه کیک پرتقال و بادام
ابتدا فر را با حرارت 160 درجه گرم کرده و قالب کیک را چرب می کنیم و داخل آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم .کره ، شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن می زنیم تابه حالت کرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخم مرغها را دانه دانه افزوده و مخلوط را خوب هم می زنیم تا حالت پفکی بگیرد، آن گاه آرد، پودر بادام ، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط می کنیم .
سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه می پزیم .آب پرتقالی را که جهت شربت تهیه کرده ایم ، با شکر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی که کیک پخت ، آن را از قالب درآورده و تا گرم است ، شربت را روی آن ریخته و کیک را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده ، تزیین و میل می کنیم .
نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقال و بادام
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک پرتقال و بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .