مواد لازم برای یک لایه
- پودر بادام:65 گرم
- پودر قند یا شکر داخل پودر بادام :65 گرم
- آرد :15 گرم
- تخم مرغ کامل:90 گرم تقریباً 2 تخم مرغ
- سفیده تخم مرغ :65 گرم، مطابق با سفیدهٔ دو تخم مرغ
- شکر داخل سفیده :15 گرم
- کره آب شده :10 گرم
کیک ژوکوند خانگی
طرز تهیه کیک ژوکوند
ابتدا کره را در مایکروفر قرار دهید تا آب شود سپس کنار بگذارید تا از حرارت بیافتد. سفیده ها را با همزن بزنید تا کف کند .
سپس شکر را به تدریج افزوده و به همزدن ادامه دهید تا سفت شده و رنگ آن سفید شود. دو عدد تخم مرغ کامل را در ظرف دیگری بشکنید و کمی هم بزنید تا حدی که زرده و سفیده مخلوط شده و کف کند.
در مرحله بعد آرد ، پودر بادام و شکر را مخلوط کرده و بعد از الک کردن نیمی از آن را به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید تا یکدست شود. سپس باقی مخلوط آرد را افزوده و دوباره هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
مخلوط سفیده را به مخلوط زرده اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید تا مایه کیک یکدست شود. در نهایت کره آب شده را افزوده و مجدد خمیر را مخلوط نمایید تا کره بخوبی به خورد آن برود.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن بریزید و برای 10 دقیقه با دمای 200 درجه بپزید. بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و استفاده نمایید.
این کیک معمولا به شکل لایه ای نازک آماده میشود و برای درست کردن شیرینی و یا کیک های لایه ای نظیر کیک اپرا به کار میرود.
طوری که روی کیک لایه ای از یک نوع کرم ریخته شده و روی آن با یک لایه دیگر از کیک پوشانده شده و در نهایت با گاناش کاور میشود.
پخت کیک ژوکوند
نکات تکمیلی در مورد کیک ژوکوند
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کیک ژوکوند را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .