مواد لازم برای گوزلمه تخم مرغ و پنیر
- خمیر یوفکا :4 عدد
- پنیر مازرلا :1 لیوان
- پنیر پیتزای رنده شده :1 لیوان
- شیر :نصف لیوان
- روغن مایع :نصف لیوان
- تخم مرغ :4 عدد
- نمک :مقداری
طرز تهیه گوزلمه تخم مرغ و پنیر
برای درست کردن گوزلمه تخم مرغ و پنیر ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ای می ریزیم و به آن مقداری نمک و روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
خمیرهای یوفکاها را باز کرده و وسطش مقداری از پنیر پنیر مازرلا و پنیر پیتزای رنده شده میگذاریم و خمیر را مانند بقچه می بندیم.
خمیرهای یوفکاها را باز کرده و وسطش مقداری از پنیر پنیر مازرلا و پنیر پیتزای رنده شده میگذاریم و خمیر را مانند بقچه می بندیم.
بعد روی آنها از مخلوط تخم مرغ می ریزیم و داخل تابه قرار میدهیم تا بر روی حرارت متوسط دو طرفشان سرخ شود.
گوزلمه تخم مرغ و پنیر پخته شده را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا ولرم شوند.سپس به دلخواه برش بزنید.
گوزلمه تخم مرغ و پنیر پخته شده را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا ولرم شوند.سپس به دلخواه برش بزنید.
نکته :
مقدار مواد لازم به تعداد نفرات بستگی دارد.همچنین میتوانید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد گوزلمه تخم مرغ و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
گوزلمه تخم مرغ و پنیر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .