افراد گیاهخوار در معرض ابتلا به افسردگی
با مطالعه حدود 10 هزار نفر در جنوب غربی انگلستان دریافتند افراد گیاهخوار دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند چراکه کمبود ویتامین و مواد معدنی می تواند تاثیر منفی بر سلامت روان شان داشته باشد. طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار و دارای رژیم غذایی متعادل قراردادی، در معرض ریسک بالاتر ابتلا به افسردگی قرار دارند.
محققان دانشگاه بریستول انگلستان با مطالعه حدود 10 هزار نفر در جنوب غربی انگلستان دریافتند افراد گیاهخوار دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند چرا که کمبود ویتامین و مواد معدنی می تواند تاثیر منفی بر سلامت روان شان داشته باشد.
طبق نتایج این مطالعه مشخص شد 350 شرکت کننده گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار دارای میانگین بالاتر نمره در زمینه افسردگی بودند.
در مقایسه با گوشت، رژیم غذایی گیاهی حاوی مصرف ویتامین B12 کمتر و همچنین مصرف بیشتر مغزیجات آجیلی حاوی اسیدهای چرب امگا-6 است، که هر دو این موارد با افزایش ریسک مشکلات سلامت روان مرتبط هستند.
گیاهخواران در معرض افسردگی
بعلاوه، حدود 50 درصد از افراد مطلقاً گیاهخوار و 7 درصد افراد دارای رژیم غذایی گیاهی با کمبود ویتامین B12 مواجه هستند. ویتامین B12 در گوشت قرمز یافت شده و نقش مهمی در تاثیر بر خلقیات فرد دارد.
طبق این گزارش، سایر فاکتورهای احتمالی مربوط به میزان بالای فیتواستروژن ها (استروژن که به طورطبیعی در حبوبات یافت می شود) است که عمدتا در رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و سویا وجود دارد.
محققان فاکتور دخیل دیگر را مصرف کمتر غذاهای دریایی دانسته که با ریسک بیشتر بروز علائم افسردگی مرتبط است. به گفته محققان، فقدان یک رژیم غذایی متعادل می تواند بر ابتلا به افسردگی تاثیر گذارد.