پورهٔ موز و برنج قهوهای میتواند یک طعم جدید برای کودک شما باشد. در این مطلب با طرز تهیهٔ موز و برنج قهوهای آشنا شوید.
مواد لازم
این مقدار مواد اولیه تقریباً به اندازهٔ ۳ لیوان از این پوره خواهد بود:
- ۲ لیوان برنج قهوهای پخته
- ۳ عدد موز
- ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
- آب به میزان لازم
طرز تهیه
زمان آمادهسازی و تهیهٔ این غذا حدود ۴۰ دقیقه است:
- فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجهٔ سانتیگراد گرم کنید.
- موزها را با پوست و روی سینی فر نچسب به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.
- بعد با استفاده از یک قاشق بزرگ گوشت موز را از پوستش جدا کنید.
- موزها را به همراه برنج قهوهای پخته، دارچین و آب کافی با قاشق یا مخلوطکن پوره کنید تا به قوامی نرم و خامهای برسید.