6 عامل اصلی طلاق به گفته ی وکلا که ریشه در رفتار زن و شوهر دارند
گذشته از تغییرات بیش از حد زندگی، فرآیند طلاق یک فرآیند طولانی محسوب می شود. مهم ترین سوال در جامعه امروزه این می باشد که چرا نزدیک به نصف ازدواج ها به طلاق ختم می شوند و عامل طلاق ها چیست؟
خب ، اگر شما خواستار پاسخ این سوال هستید، شش موردی که در ادامه این مطلب در سایت پلاس وی می گوییم را بخوانید.
6 رفتار اشتباه که عامل طلاق زوجین می شود
1. سکوت :
داشتن ارتباط خوب در ازدواج یک موضوع حیاتی می باشد. هنگامی که این ارتباط از هر طرف قطع شود، ممکن است که هر دو طرف سکوت اختیار کنند.طبق سخنان وکلای طلاق، این رفتار باعث جدایی و طلاق می شود و ازدواج دچار شکست می شود.
2. کنترل رفتار :
تلاش برای کنترل رفتارهای یک دیگر مانند (تا دیر وقت بیرون ماندن، کثیف نگه داشتن خانه و...) نشانه خوبی برای پایدار ماندن رابطه نمی باشد. زن و شوهر باید این واقعیت را قبول کنند که کنترل رفتار یکدیگر، کمتر باعث تغییراتی در رفتار طرف مقابلشان می شود.
کنترل پول و سرمایه همسرتان یا اطلاعاتی در مورد حساب های بانکی و... در اکثر مواقع نشان داده است که می تواند منجر به طلاق گردد.
3. رفتار های اعتیاد آور :
جو آن هاسن که یکی از وکلای طلاق می باشد در مقاله ای در مجله وکلای طلاق گفت:در قانون خانواده ذکر شده که اعتیاد به الکل ، مواد مخدر یا رفتارهایی مثل قمار، اگر از حد خود بیشتر شوند و زیاده روی گردد بلاشک به طلاق اجباری منجر خواهد شد.
الکل و اعتیاد به مواد مخدر بیماری هایی هستند که می توان آنها را درمان کرد، اگر چه متاسفانه در جامعه امروزه تعداد معتادان درمان نشده به مراتب بیشتر از افرادی هستند که درمان شده اند.
4. مشکلات پولی :
در حالت ایده آل، هر مشکل مربوط به مشکل های مالی قبل از ازدواج مورد بحث قرار می گیرند و هریک از زن و شوهر به تفاهم مالی می رسند. در طول ازدواج اکثر مشکلات مالی رخ میدهند، مانند:خرج کردن بیش از حد، خرید لباس و چیزهای دیگر ، کم شدن پول های کارت اعتباری و... همگی در انتها منجر به بی پولی می شوند و اگر حد و حدود خرج کردن مشخص نشود، دیده شده که می تواند منجر به طلاق نیز گردد.
5. احساس جدایی :
این مورد در ازدواج برای تجربه ی احساسات پلاریزه می باشد که میان آن احساس نزدیکی و دور بودن می باشد. هنگامی که این مورد به دلایلی رخ می دهد، نشان دهنده درک خوبی از زندگی می باشد. در طی این تعریف می شود بیان کرد که برخی با احساس دور بودن از همسرشان، احساس جدایی نیز به آنها دست میدهد.
6. کار را در درجه اول قرار دادن :
در خانواده هایی که اعضای آن در درجه اول به خود اهمیت می دهند، نسبت به خانواده هایی که کارشان را در درجه اول قرار می دهند و به خانواده شان کمتر اهمیت می دهند، خوشحال تر و موفق تر می باشند. اگر یکی از زن و مرد معتاد کارش شود و به دیگری اهمیت ندهد، می تواند منجر به اتفاقات جبران ناپذیر گردد.
جای تعجب نیست که ارتباط در درجه اول از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر شخصی در درجه اول به کارش اهمیت دهد، بدون هیچ توضیحی می توان گفت که حتما آن زندگی دچار مشکل خواهد شد و شاید هم طلاق...