مواد لازم برای آبگوشت با لوبیا چشم بلبلی
- گوشت آبگوشتی :نیم کیلو
- پیاز:2 عدد
- سیب زمینی بزرگ :2 عدد
- لوبیا چشم بلبلی :1 پیمانه
- سبزی شامل تره، جعفری، شنبلیله (مقدار شنبلیله کمتر از جعفری و تره باشد) :300 گرم
- گوجه فرنگی :2 عدد
- لیمو عمانی :4 عدد
- زردچوبه :1 ق م
- رب گوجه فرنگی :1 ق سوپ خوری
- ادویه مخلوط :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل:به مقدار لازم
- سیر :3 حبه
- روغن :مقداری
طرز تهیه آبگوشت با لوبیا چشم بلبلی
لوبیا را پس از تمیز کردن و شستن، در ظرفی خیس دهید و بگذارید یکی دو ساعتی خیس بخورد. گوشت را بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
سبزی ها را تمیز کنید و خوب بشویید. بعد به صورت ریز خرد کنید.یکی از پیازها را پوست کنده و خرد کنید.
قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
بعد پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شود. مقداری از ادویه مخلوط و زردچوبه را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا طعم خامی ادویه ها گرفته شود.
حبه های سیر پوست کنده را به قطعات ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
بعد از این مراحل نوبت به اضافه کردن گوشت در قابلمه است که به همراه 2 لیوان آب ومقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم.
حرارت را بالا ببرید تا آب بجوش بیاید و بعد زیر قابلمه را کم کرده و منتظر بمانید تا گوشت به آرامی بپزد.
پیاز دوم را خرد کنید و در تابه ای جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد سبزی های ریز شده را داخل آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
بعد به همراه پیاز و سبزی تفت داده شده ، داخل قابلمه گوشت بریزید.
با چاقو روی لیمو عمانی ها راچند شیار ایجاد کنیدو داخل قابلمه بریزید.
گوجه فرنگی ها را هم به چهار قسمت تقسیم کنید و آنها را نیز داخل قابلمه بریزید.
در مرحله آخر نوبت اضافه کردن رب است که بعد از اضافه کردن رب باید حرارت را کم کنید و منتظر باشید تا آبگوشت جا بیفتد.
آبگوشت با لوبیا چشم بلبلی
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت با لوبیا چشم بلبلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آبگوشت با لوبیا چشم بلبلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .