وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

پونزو | طرز تهیه “پونزو” چاشنی غذاهای ژاپنی

پونزو | طرز تهیه “پونزو” چاشنی غذاهای ژاپنی

“پونزو” چاشنی غذاهای ژاپنی است که با استفاده از آن طعم بسیار خوبی به غذاهای خود می دهند.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای چاشنی پونزو

  • سس سویا : 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج : 1 قاشق غذاخوری
  • آب میوه تازه  یکی از مرکبات : 1 قاشق غذاخوری
  • آب : 2 قاشق غذاخوری
پونزو

طرز تهیه چاشنی پونزو

سرکه برنج را به همراه آب میوه تازه در یک کاسه مخلوط کنید و بعد به آنها سس سویا و آب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . چاشنی مورد نظر را روی انواع غذاها مصرف کنید.
 چاشنی پونزو 

نکات تکمیلی در مورد پونزو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع