وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

“کوکوی نخودچی” | طرز تهیه کوکو نخودچی

“کوکوی نخودچی” | طرز تهیه کوکو نخودچی

کوکوی آرد نخودچی از آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده تشکیل شده است. این کوکوی خوشمزه طعمش کمی شبیه به شامی کباب می باشد و ظاهری شبیه به کوکو سیب زمینی دارد.

مواد لازم برای کوکوی نخودچی :

  • گوشت چرخ کرده :400 گرم
  • پیاز:1 عدد
  • آرد نخود چی :300 گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
  • آب :به مقدار لازم
  • روغن :به مقدار لازم
  • تخم مرغ :3عدد
  • زعفران :1/2قاشق چایخوری
کوکوی نخودچی

طرز تهیه کوکوی نخودچی:

در ابتدای کار گوشت چرخ کرده را با مواد اولیه ای که ذکر شد (پیاز،تخم مرغ،آرد نخودچی،زعفران،نمک،فلفل و زردچوبه) مخلوط کنید

و مقداری آب به مواد مخلوط شده اضافه کنید تا مایه نسبتا شلی را بدست آورید.

پس از اینکه مایه کوکو را درست کردید روغن را داغ کرده و بعد با یک قاشق مقداری از مایه را داخل ماهیتابه ای که روغن در آن داغ شده است بریزید .

زمانی که مشاهده کردید یک طرف کوکو سرخ شده است طرف دیگر آن را نیز به همین منوال سرخ کنید.

کوکوی نخودچی

نکات تکمیلی در مورد کوکوی نخودچی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکوی نخودچی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع