“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.
طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک
آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذاهای معروف استان کرمان می باشد که همانند کشک و بادمجان از ترکیب بادمجان ، کشک و پیاز استفاده میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذای محلی در برخی نقاط کشور هم پخت میشود و دستور تهیه متفاوت تری دارد. آبگوشت بادمجان و کشک برای کسانی که طعم و مزه بادمجان را دوست دارند بسیار دلچسب است. امروز در آشپزخانه نمناک قصد داریم آبگوشت بادمجان و کشک را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای آبگوشت بادمجان و کشک
- کشک ساییده:1 پیمانه
- گوشت چرب با استخوان:500 گرم
- نخود و لوبیا سفید:200 گرم
- سیب زمینی پوست کنده:1 عدد
- پیاز:یک عدد متوسط
- بادمجان قلمی:8 عدد
- چغندر ورقه شده:1 عدد
- خیار:4 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم