وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“آبگوشت بادمجان و کشک” و نحوه درست کردن آن

“آبگوشت بادمجان و کشک” و نحوه درست کردن آن

“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذاهای معروف استان کرمان می باشد که همانند کشک و بادمجان از ترکیب بادمجان ، کشک و پیاز استفاده میشود و بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذای محلی در برخی نقاط کشور هم پخت میشود و دستور تهیه متفاوت تری دارد. آبگوشت بادمجان و کشک برای کسانی که طعم و مزه بادمجان را دوست دارند بسیار دلچسب است. امروز در آشپزخانه نمناک قصد داریم آبگوشت بادمجان و کشک را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای آبگوشت بادمجان و کشک

  • کشک ساییده:1 پیمانه
  • گوشت چرب با استخوان:500 گرم
  • نخود و لوبیا سفید:200 گرم
  • سیب زمینی پوست کنده:1 عدد
  • پیاز:یک عدد متوسط
  • بادمجان قلمی:8 عدد
  • چغندر ورقه شده:1 عدد
  • خیار:4 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم
آبگوشت بادمجان و کشک

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع