مواد لازم برای قرابیه یونانی
- کره:250 گرم
- وانیل:1 قاشق چایخوری
- خاک قند :160 گرم
- تخم مرغ :1 عدد
- بیکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
- پودر بادام :90 گرم
- آرد:450 گرم
- پودر جوز هندی :1/2 قاشق چایخوری
- خاک قند :3/4 لیوان
- آب:1 فنجان
- گلاب :2 قاشق
- خلال بادام : به دلخواه
طرز تهیه قرابیه یونانی
ابتدا کره و شکر را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در ادامه اسانس وانیل، جوز هندی و پودر بادام را بریزید و مخلوط کنید، حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و بیافزایید.
مواد را بخوبی مخلوط نمایید تا خمیری یکدست درست شود، خمیر را ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود اگر نیاز بود کمی آرد اضافه کنید.
خمیر را به شکل گلوله هایی یک اندازه درست کرده و روی هر کدام چند عدد خلال بادام بگذارید و کمی فشار دهید تا بچسبد.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و برای یک ربع تا 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه شیرینی ها پخته شد آن ها را از فر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط آب و گلاب فرو کرده و سپس در پودر قند بغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد قرابیه یونانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
قرابیه یونانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .