مواد لازم برای قارچ شکم پر :
- قارچ بزرگ :8 عدد
- ریحان خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
- پیازچه :چند عدد ریز شده
- کدوی سبز :تعدادی نگینی شده
- هویج :تعدادی نگینی شده
- کرفس :یک ساقه ریز شده
- مغز نان فانتزی :یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری
- پنیر چدار رنده شده :75 گرم یا سه چهارم پیمانه
- آب جوش : دو سوم پیمانه
- قرص عصاره مرغ :نصف قرص
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
دستور پخت قارچ شکم پر :
قارچ های بزرگ را انتخاب کنید و قسمت پایه آن را جدا کنید و آن را هم به صورت نگینی خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد قارچ خرد شده را به همراه کرفس ، پیازچه ، کدو و هویج خرد شده داخل روغن بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید.
بعد از 5 دقیقه تفت سبزیجات ، مغز نان را به همراه رب گوجه فرنگی ، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل به مخلوط تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید.
قارچ ها را داخل یک ظرف گود که مخصوص فر باشد قرار دهید و مقداری از مواد تفت داده شده را داخل قارچ ها بریزید و روی قارچ ها را با پنیر رنده شده بپوشانید.
عصاره مرغ را با مقداری آب مخلوط کنید و داخل ظرف قارچ ها بریزید.
ظرف قارچ را در فر 221 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.
نکات تکمیلی در مورد قارچ شکم پر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قارچ شکم پر را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .