وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرزتهیه “قارچ شکم پر”

طرزتهیه “قارچ شکم پر”

برای تهیه این غذا قارچ های بزرگ انتخاب کنید با جدا کردن قسمت پایه قارچ از انتها، فضایی دیواره دار باقی می ماند که می توان آن را به عنوان ظرفی کم عمق برای پر کردن مخلوط مورد نظر استفاده کرد.

مواد لازم برای قارچ شکم پر :

  • قارچ بزرگ :8 عدد
  • ریحان خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
  • پیازچه :چند عدد ریز شده
  • کدوی سبز :تعدادی نگینی شده
  • هویج :تعدادی  نگینی شده
  • کرفس :یک ساقه ریز شده
  • مغز نان فانتزی :یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی :  یک قاشق سوپ خوری
  • پنیر چدار رنده شده :75 گرم یا سه چهارم پیمانه
  • آب جوش :  دو سوم پیمانه
  • قرص عصاره مرغ :نصف قرص
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

قارچ شکم پر

دستور پخت قارچ شکم پر :

قارچ های بزرگ را انتخاب کنید و قسمت پایه آن را جدا کنید و آن را هم به صورت نگینی خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد قارچ خرد شده را به همراه کرفس ، پیازچه ، کدو و هویج خرد شده داخل روغن بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید.

بعد از 5 دقیقه تفت سبزیجات ، مغز نان را به همراه رب گوجه فرنگی ، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل به مخلوط تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید.

قارچ ها را داخل یک ظرف گود که مخصوص فر باشد قرار دهید و مقداری از مواد تفت داده شده را داخل قارچ ها بریزید و روی قارچ ها را با پنیر رنده شده بپوشانید.

عصاره مرغ را با مقداری آب مخلوط کنید و داخل ظرف قارچ ها بریزید.

ظرف قارچ را در فر 221 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.

قارچ شکم پر

نکات تکمیلی در مورد قارچ شکم پر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قارچ شکم پر را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع