مواد لازم برای شکلات گردویی:
- شکلات تخته ای تلخ :50 گرم
- تخم مرغ :1 عدد
- گردو تازه :70 گرم
- پودر قند :50 گرم
- شیر خشک :1 پیمانه
- کره :60 گرم
- نسکافه یا کاکائو :1قاشق سوپخوری
- بیسکویت دایجستیوخردشده :به مقدارلازم
طرز تهیه شکلات گردویی :
قابلمه ای را روی حرارت کم قرار دهید و کره را داخلش قرار دهید تا ذوب شود. بعد شکلات تلخ و نسکافه را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید .
بعد پودر قند را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا جذب شود. بعد از جذب پودر قند در شکلات تلخ ذوب شده ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک عدد تخم مرغ به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پس از آن شیر خشک را به بقیه مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا شیر خشک هم جذب بقیه مواد شکلات شود.
بعد از این مرحله قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید و کمی مواد را روی حرارت کم بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مجددا از روی حرارت بردارید. بیسکویت های خرد شده را به موادشکلات مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر گردو های خرد شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعد شکلات بدست آمده را داخل کاغذ فویل بریزید و رول کنید. همچنین میتوانید داخل قالب مورد نظر را با محافظ غذا بپوشانید خمیر بدست آمده را روی آن بریزید و محافظ را وی آن بپوشانید.
سپس آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید. برای تزیین شکلات را برش بزنید و از شکات رنده شده و یا گردو و پودر قند استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد شکلات گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 20دقیقه
شکلات گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .