مواد لازم برای سوپ تاکو
- پیاز (خرد شده) :1 عدد
- گوشت چرخ کرده:450 گرم
- کنسرو لوبیا ( لوبیا قرمز - لوبیا سفید - لوبیا چیتی) :3 عدد
- کنسرو ذرت :1 عدد
- کنسرو گوجه فرنگی (مخلوط شده با فلفل سبز خرد شده شیرین) :1 عدد
- ادویه تاکو :1 بسته
- سس سالاد :به مقدار لازم
سوپ تاکو مکزیکی
طرز تهیه سوپ تاکو
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و گوشت و پیاز را داخل آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه ای شود.
سپس کنسرو لوبیا را به همراه کنسرو ذرت ، گوجه فرنگی و ادویه تاکو و سس سالاد داخل قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیایند. حرارت را بعد از جوشیده شدن کم کنید و بگذارید مواد سوپ به بعد 15 تا20 دقیقه آرام بجوشد و جا بیفتتد.
اگر دوست داشتید میتوانید روی سوپ خامه ترش، چیپس تورتیلا و پنیر رنده شده قرار دهید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ تاکو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ تاکو را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .