وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

سوپ تاکو | طرز تهیه “سوپ تاکو”

سوپ تاکو | طرز تهیه “سوپ تاکو”

سوپ تاکو یکی از پیش غذاهای بین المللی هست که در سراسر جهان طرفداران خود را دارد.در این مطلب طرز تهیه “سوپ تاکو” را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای سوپ تاکو

  • پیاز (خرد شده) :1 عدد
  • گوشت چرخ کرده:450 گرم
  • کنسرو لوبیا ( لوبیا قرمز - لوبیا سفید - لوبیا چیتی) :3 عدد
  • کنسرو ذرت :1 عدد
  • کنسرو گوجه فرنگی (مخلوط شده با فلفل سبز خرد شده شیرین) :1 عدد
  • ادویه تاکو :1 بسته
  • سس سالاد :به مقدار لازم
پیش غذا
 سوپ تاکو مکزیکی

طرز تهیه سوپ تاکو

داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و گوشت و پیاز را داخل آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه ای شود.
سپس کنسرو لوبیا را به همراه کنسرو ذرت ، گوجه فرنگی و ادویه تاکو و سس سالاد داخل قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیایند. حرارت را بعد از جوشیده شدن کم کنید و بگذارید مواد سوپ به بعد 15 تا20 دقیقه آرام بجوشد و جا بیفتتد.
اگر دوست داشتید میتوانید روی سوپ خامه ترش، چیپس تورتیلا و پنیر رنده شده قرار دهید و سرو نمایید.

 

 

نکات تکمیلی در مورد سوپ تاکو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ تاکو را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع