وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

فروماژ پرتقال | طرز تهیه “فروماژ پرتقال”

فروماژ پرتقال | طرز تهیه “فروماژ پرتقال”

برای تهیه دسر خوشمزه و مهمان پسند “فروماژ پرتقال” کاهفی است دستورها زیر را دنبال کنید تا ببینید چقدر راحت می توان این دسر خوشمزه را درست کرد.

مواد لازم برای فروماژ پرتقال (برای 6-5 نفر) :

  • خامه پاستوریزه :1 پیمانه (200 گرم)
  • زرده تخم مرغ :4 عدد
  • شکر :1/4 پیمانه
  • آب پرتقال :5/2 پیمانه یا 380 گرم
  • رنده ی پوست پرتقال :نصف قاشق چای خوری
  • وانیل :1/4 قاشق چایخوری
  • ورق ژلاتین ضخیم :4 ورق یا پودر ژلاتین 4 ق م

تهیه فروماژ پرتقال

روش تهیه فروماژ پرتقال :

زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود بعد آن را با آب پرتقال مخلوط کنید .

ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود بعد آن را با نصف پیمانه آب جوش حل کنید . بعد ژلاتین حل شده را به زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از ترکیب شدن ژلاتین با بقیه مواد کرم،خامه و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و تا مایه صاف و یکدستی به دست بیاید.

مایه بدست آماده را در ظرف مخصوص دسر بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.

بعد از بسته شدن  کرم ،ظرف دسر را در آب ولرم قرار دهید تا از ظرف جدا شود  و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانید.

فروماژ پرتقال

 

نکات تکمیلی در مورد فروماژ پرتقال

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
فروماژ پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع