مواد لازم برای فروماژ پرتقال (برای 6-5 نفر) :
- خامه پاستوریزه :1 پیمانه (200 گرم)
- زرده تخم مرغ :4 عدد
- شکر :1/4 پیمانه
- آب پرتقال :5/2 پیمانه یا 380 گرم
- رنده ی پوست پرتقال :نصف قاشق چای خوری
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
- ورق ژلاتین ضخیم :4 ورق یا پودر ژلاتین 4 ق م
روش تهیه فروماژ پرتقال :
زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود بعد آن را با آب پرتقال مخلوط کنید .
ورق ژلاتین را در آب سرد قرار دهید تا نرم شود بعد آن را با نصف پیمانه آب جوش حل کنید . بعد ژلاتین حل شده را به زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از ترکیب شدن ژلاتین با بقیه مواد کرم،خامه و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و تا مایه صاف و یکدستی به دست بیاید.
مایه بدست آماده را در ظرف مخصوص دسر بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.
بعد از بسته شدن کرم ،ظرف دسر را در آب ولرم قرار دهید تا از ظرف جدا شود و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانید.
نکات تکمیلی در مورد فروماژ پرتقال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
فروماژ پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .