وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“آش آبلیمو” را با این روش درست کنید

“آش آبلیمو” را با این روش درست کنید

“آش آبلیمو” یکی از انواع آش های ترش مزه است که طرفداران خاص خود را دارد و دارای طرز تهیه ی ساده و آسانی است.

مواد لازم برای آش آبلیمو

  • برنج:200 گرم
  • سبزی آش:  1کیلو
  • گوشت چرخ کرده:500 گرم
  • لپه:3 قاشق غذاخوری
  • مارچوبه:2 قاشق غذاخوری
  • پیاز:4 عدد بزرگ
  • روغن، نمک، فلفل، شکر، نعناع خشک:به میزان لازم
  • آبلیمو:به میزان دلخواه
آش آبلیمو

طرز تهیه آش آبلیمو

ابتدا برنج و لپه را جداگانه بشویید و 2 عدد از پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید.

سبزی ها را پس از تمیز کردن خوب بشویید و بعد از کشیده شدن آبشان خرد کنید.

سپس قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز های خرد شده را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

بعد از تفت پیازها به آن ،نمک ، فلفل و لپه شسته شده را به همراه 4 تا 5 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا به مدت 10 دقیقه  بجوشند.

بعد از آن برنج را به بقیه مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی پخته شوند و آش لعاب بندازد.

در این فاصله 2 عدد پیاز مانده را پوست بگیرید و رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ورز دهید

حسابی که گوشت را ورز دادید آن را به صورت توپ های کوچک به اندازه یک فندق  در بیاورید و بعد از حدود 25 دقیقه پختن برنج ، گوشت های گلوله شده  را داخل آش بریزید.

سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه گوشت و سبزی با بقیه مواد بپزند.

بعد از اینکه مواد کنار هم مزه دار شدند آب لیمو ، شکر و مارچوبه را هم به آش اضافه کنید و منتظر بمانید تا آش کاملا جا بیفتد.

هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.برای تزیین آش میتوانید از نعناع داغ و کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش آبلیمو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش آبلیمو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع