وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

آش سوماق تویسرکان و دستور پخت “آش سماق تویسرکان”

آش سوماق تویسرکان و دستور پخت “آش سماق تویسرکان”

آش سوماق تویسرکان یکی از غذاهای محلی و سنتی استان همدان است که در تهیه آن از حبوبات و چغندر استفاده می شود به همین دلیل ارزش غذای بالایی دارد.

مواد لازم برای آش سماق تویسرکان

  • بلغور:2 پیمانه
  • عدس ریز:یک چهارم پیمانه
  • لوبیاقرمز:یک چهارم پیمانه
  • پیاز:یک عدد درشت
  • سیر:2 حبه
  • سماق:150 گرم
  • چغندر معمولی:2عدد متوسط
  • گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
  • روغن مایع:3 قاشق غذاخوری
  • شکر:2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه:به میزان کافی

غذای محلی همدان

طرز تهیه آش سوماق تویسرکان

ابتدا حبوبات را بشویید و چند ساعت خیس کنید .

سپس حبوبات را  به همراه سیر و یک ونیم لیتر آب بپزید.

بعد از یک ساعت و نیم پخت حبوبات پیاز خرد شده را به همراه مقداری زردچوبه  داخل روغن تفت دهید و داخل آش بریزید و به همراه آن گردو و چغندر را هم اضافه کنید.

بعد سماق را ابتدا با آب سرد بشویید و بعد داخل 3 تا 5 لیوان آب گرم  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

بعد از 5 دقیقه جوشیدن سماق آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید.

بعد شکر را با آب صاف کرده سماق مخلوط کرده و 10 تا 15 دقیقه قبل از کشیدن آش روی آن بریزید.

آش سماق تویسرکان

نکات تکمیلی در مورد آش سماق تویسرکان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آش سماق تویسرکان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع