مواد لازم برای آش سماق تویسرکان
- بلغور:2 پیمانه
- عدس ریز:یک چهارم پیمانه
- لوبیاقرمز:یک چهارم پیمانه
- پیاز:یک عدد درشت
- سیر:2 حبه
- سماق:150 گرم
- چغندر معمولی:2عدد متوسط
- گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
- روغن مایع:3 قاشق غذاخوری
- شکر:2 تا 3 قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه:به میزان کافی
طرز تهیه آش سوماق تویسرکان
ابتدا حبوبات را بشویید و چند ساعت خیس کنید .
سپس حبوبات را به همراه سیر و یک ونیم لیتر آب بپزید.
بعد از یک ساعت و نیم پخت حبوبات پیاز خرد شده را به همراه مقداری زردچوبه داخل روغن تفت دهید و داخل آش بریزید و به همراه آن گردو و چغندر را هم اضافه کنید.
بعد سماق را ابتدا با آب سرد بشویید و بعد داخل 3 تا 5 لیوان آب گرم بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد از 5 دقیقه جوشیدن سماق آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید.
بعد شکر را با آب صاف کرده سماق مخلوط کرده و 10 تا 15 دقیقه قبل از کشیدن آش روی آن بریزید.
نکات تکمیلی در مورد آش سماق تویسرکان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آش سماق تویسرکان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .