مواد لازم آش گوجه فرنگی همدان
- سبزی (جعفری، نعنا، تره):500 گرم
- برنج:150 گرم
- لپه:150 گرم
- گوجه فرنگی:700 گرم
- پیاز:2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- نعناع داغ:برای تزئین
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن:به میزان لازم
طرز تهیه آش گوجه فرنگی همدان
ابتدا لپه را بشویید و 3-4 ساعتی در آب خیس دهید.
برنج را هم تمیز کنید و بشویید.سبزی ها را هم تمیز کنید و بعد از شستن خرد کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود
بعد پیاز را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.
به پیاز در حال تفت زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود.
رب گوجه فرنگی را هم در پیاز تفت دهید و وقتی رب رنگ باز کرد ،2 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و لپه و برنج شسته شده را به آنها اضافه کنید.
حرارت را ملایم کنید تا مواد کاملا پخته شوند.
بعد از اینکه لپه پخته شد ، گوجه فرنگی را خرد کنید و به همراه سبزی خرد شده داخل آش بریزید.
وقتی آش لعاب انداخت نمک آن را تست کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید و با نعنا داغ و آب لیمو تازه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش گوجه فرنگی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش گوجه فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .