وی فور یو
9 ماه پیش / خواندن دقیقه

آشنایی با انواع حلوا ارده و فرآیند سالم تولید حلوای عقاب

آشنایی با انواع حلوا ارده و فرآیند سالم تولید حلوای عقاب

حلوا ارده محصولی است که از ترکیب ارده و شیره پخته شده به همراه شیرین کننده های طبیعی و برخی ترکیبات دیگر از جمله هل، وانیل و مواد افزودنی به دست می آید.

حلوا ارده محصولی سالم و مفید

واژه "حلوا" به معنای شیرینی، ریشه عربی دارد و یکی از خوراکی های محبوب کشورهای خاورمیانه به حساب می آید. حلوا ارده یکی از انواع محصولات کنجدی است که از ترکیب ارده به دست آمده از کنجد بدون پوست، بو داده و آسیاب شده به اضافه شیره پخته شده از ترکیبات شیرین کننده به همراه برخی افزودنی هایی چون هل، وانیل، مغزهای خوراکی، میوه های خشک شده و پودر کاکائو به دست می آید. 

در این مقاله قصد داریم تا گروه محصولات حلوای عقاب را معرفی کرده و اندکی در مورد فرآیند سالم و متفاوت تولید آن ها توضیح دهیم.

شرکت حلوای عقاب از سال 1323 تا کنون، در صنعت غذایی ایران، مشغول به فعالیت است. احساس نیاز به فرهنگ سازی نسبت به تغذیه سالم، حلوای عقاب را بر آن داشته است تا محصولات کنجدی متنوعی اعم از حلوا، کنجد، کرم کنجد، سس کنجد و روغن کنجد را متناسب با ذائقه و نیاز مشتری تولید کند. 

حلوا ارده شکری

حلوا ارده شکری یکی از انواع حلوای تولید شده در کارخانه حلوای عقاب است. این فرآورده جامد، ظاهر رشته ای دارد و از پختن شکر، گلوکز مایع و اسید سیتریک و سپس مخلوط کردن این شربت با ارده به دست می آید. یکی از نقاط تمایز حلوا شکری عقاب با سایر حلوا شکری های موجود، روش تولید سنتی آن است؛ به این معنا که برای رسیدن به بافتی یک دست و مناسب، از تبحر و تجربه افراد متخصص برای هم زدن مواد به صورت مالشی استفاده می شود. 

حلوا ارده نرم

این مدل حلوا، فرآورده ای است نرم و یکدست، با ظاهری بدون نخ که در پخت شربت آن از شکر، گلاب، پودر سفیده تخم مرغ و اسید سیتریک استفاده می شود. این مخلوط در نهایت با ارده ترکیب و همانند حلوا ارده شکری به صورت کاملا سنتی و با دست، هم زده می شود. 

حلوا ارده با شیره های طبیعی

ترکیبات شیرین کننده متفاوتی برای تهیه و تولید حلوا وجود دارد. شیره انگور و شیره خرما دو نمونه از شیرین کننده های طبیعی پر کاربرد در کارخانه حلوای عقاب می باشند. علت استفاده از این شیرین کننده ها، تنها به دلیل تغییر طعم و مزه نیست بلکه در تشکیل بافت حلوا نیز موثر است. این نوع از حلوا از پختن شیره های طبیعی و ترکیب این مواد با ارده به دست می آید. حلوا ارده با شیره های طبیعی نیز مانند دیگر انواع حلوا به صورت سنتی و با مالش دست تهیه می شود. این مدل از حلوا بر اساس شیره ای که به آن اضافه می کنیم، نام گذاری می شود. 
 
در صنعت غذایی، حفظ کیفیت، طعم و ایجاد تداوم، یکی از نکات حائز اهمیت است؛ به همین منظور کارخانه حلوای عقاب با تاسیس آزمایشگاه های مدرن و مجزا برای آزمایش و تست طعم، تلاش کرده است تا احتمال پیشامد تغییرات در کیفیت و طعم را به حداقل برساند. تمامی محصولات تولید شده در کارخانه حلوای عقاب، بصورت منظم و بر اساس برنامه ای مدون، مورد آزمایش و ارزیابی حسی قرار می گیرند تا محصول نهایی با کیفیت بالا و طعم یکنواخت و همیشگی در دسترس مشتری قرار بگیرد. 

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع