طرز تهیه کتلت با سویا؛ غذای خوشمزه بدون گوشت
برای پخت غذا بدون گوشت به عنوان نهار یا شام، میتوانید این بار از کتلت خوشمزه ای که با سویا آماده می شود استفاده کنید. این کتلت نه تنها پیشنهاد خوبی برای افرادی است که رژیم دارند و ترجیح میدهند غذای خود را بدون پروتئین حیوانی تهیه کنند است، بلکه به عنوان یک ناهار فوری هم میتواند در نظر گرفته شود. همراه ما در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی طرز تهیه این کتلت را دنبال می کنیم.
مواد لازم کتلت بدون گوشت
مواد لازم | مقدار لازم |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
سویا | 1 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
پودر سوخاری برای ترد شدن کتلت | 2 الی 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، | به میزان لازم |
سبزی معطر در صورت تمایل | به میزان لازم |
دستور پخت کتلت بدون گوشت
مرحله اول:ابتدا سویا را با یک لیوان آب ولرم یک ساعت خیس میدهیم.
مرحله دوم:در این فاصله دو عدد سیب زمینی متوسط را میپزیم.
مرحله سوم:سپس سویاها را کامل آب کش کرده و همراه سیب زمینی، پیاز و دو عدد تخم مرغ و ادویهجات و پودر سوخاری که حسابی تردش میکند، داخل خردکن یا غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم:اگر خردکن یا غذاساز در دسترس نیست یک دور از چرخ گوشت ردش میدهیم تا بافت یکدستی داشته باشد.
مرحله پنجم:در مرحله اخر، ترکیب بدست آمده یا همان مایع کتلت را با دست فرم داده و داخل روغن داغ هر طرف آن را سرخ می کنیم.
بعد از سرخ کردن همه کتلت ها، در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.