مواد لازم برای آکـراس ، فلافل آفریقایی
- لوبیا چشم بلبلی :200 گرم، خیس کرده
- پیاز متوسط :یک عدد، خرد شده
- فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد، خرد شده
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه آکـراس، فلافل آفریقایی
از دو روز قبل لوبیا را در آب بخیسانید و در نهایت پوست آن را جدا کنید، سپس آن را دو بار چرخ نمایید.
در مرحله بعد پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و به همراه لوبیا ، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید تا خوب له شود و به شکل پوره دربیاید.
مواد آکراس را در کاسه ای منتقل کرده و کمی آب اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.
تابه و یا قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید ، روغن باید به اندازه ای باشد که فلافل ها داخل آن شناور شوند.
بعد از داغ شدن روغن ، با قالب مخصوص فلافل مقداری از مواد را برداشته و در روغن بریزید تا سرخ شود.
برای اینکه روغن اضافی فلافل ها گرفته شود آن ها را روی یک توری قرار دهید.
فلافل ها را در ظرف سرو بچینید و با سبزیجات دلخواه ، مثل کاهو ، گوجه و خیارشور میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد آكـراس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
آكـراس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .