مواد لازم برای بیسکویت لیدی فینگر
- سفیده تخم مرغ سفیدهٔ:3 عدد تخم مرغ یا 90–100 گرم
- شکر داخل سفیده:70 گرم
- نمک :اندک
- زرده تخم مرغ:3 زردهٔ 3 عدد تخم مرغ یا 60 گرم
- آرد الک شده:75 گرم
- پودر قند یا شکر:به میزان لازم
بیسکویت لیدی فینگر خانگی
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کرده و در دو کاسه مجزا بریزید ، نیمی از شکر را به زرده افزوه و با همزن برقی بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند.
باقی شکر را به همراه سفیده با همزن برقی بزنید تا مایه سفید و کشدار درست شود سپس زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید.
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و مجدد هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شود، سپس آن را داخل قیف بریزید و سر آن یک ماسوره ساده قرار دهید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به اندازه 10 سانتی متر و با فاصله از هم داخل سینی بریزید،
روی بیسکویتها پودر قند و یا پودر شکر بپاشید و 5 دقیقه به آن استراحت دهید بعد از 5 دقیقه سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200درجه گرم شده قرار دهید و بیسکویتهای لیدی فینگر را برای 12 دقیقه بپزید.
پخت بیسکویت لیدی فینگر
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت لیدی فینگر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت لیدی فینگر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .