مواد لازم برای بستنی تیرامیسو
- قهوه دم کرده :1 پیمانه
- بستنی وانیلی :1 لیتر
- شکلات :150 گرم
- بیسکویت لیدی فینگر :به تعداد لازم
طرز تهیه بستنی تیرامیسو
ابتدا بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
قهوه را دم کرده و بگذارید خنک شود.
لیدی فینگر ها را داخل مقداری قهوه فرو کرده و کنار بگذارید.
شکلات را رنده کنید.
بستنی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به دو کاسه مجرا منتقل کنید.
نیمی از بستی را با شکلات رنده شده مخلوط کرده و نیم دیگر آن را با قهوه مخلوط نمایید.
کف قالب مورد نظر را با یک کیسه فریزر خوب بپوشانید.
بستنی شکلاتی را کف قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
لیدی فینگرهایی را که به قهوه آغشته کرده اید را روی بستنی بچینید و کمی فشرده کنید.
در آخر بستنی قهوه را بریزد و روی آن را خوب صاف کنید.
اضافی کیسه را روی بستنی ها برگردانید و خوب بپوشانید.
قالب را داخل فریزر قرار دهید تا خودش را ببندد و سفت شود.
سپس آن را از فریزر خارج کرده و در ظرف سرو بکشید.
روی بستنی را با کمی شکلات رنده شده و دانه های قهوه تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بستنی تیرامیسو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بستنی تیرامیسو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .