مواد لازم برای اشکنه گوجه سبز
- گوجه سبز :500 گرم
- شکر :3 قاشق غذاخوری
- پیاز :3 عدد
- روغن :150 گرم
- شنبلیله :1 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ:4 عدد
- آرد سفید :2 قاشق سوپخوری
- زردچوبه :1 قاشق سوپخوری
- فلفل :به میزان کافی
- نمک :به میزان کافی
طرز تهیه اشکنه گوجه سبز:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز های خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بعد از طلایی شدن پیازها ،آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
بعد زرد چوبه را هم اضافه کنید. به مخلوط پیاز و آرد سرخ شده حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
بعد از جوش آمدن آب به آنها نمک و فلفل اضافه کنید.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به آنها مقداری نمک بپاشید و آرام آرام در مایه اشکنه بریزید .
مدام مواد را هم بزنید تا تخم مرغ ها در یک قسمت بسته نشوند.
هسته گوجه سبز را در بیاورید و داخل اشکنه بریزید تا بپزد .
بعد از پخته شدن گوجه ها شکر را به بقیه مواد اضافه کنید تا اشکنه طعم ملسی بگیرد.پس از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف مورد نظر بریزید.
نکات تکمیلی در مورد اشکنه گوجه سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
اشکنه گوجه سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .