وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ادانگ بلادو | طرز تهیه ادانگ بلادو

ادانگ بلادو | طرز تهیه ادانگ بلادو

ادانگ بلادو غذایی لذیذ و متفاوت بر پایه میگو است که در میهمانی های خاص خود میتوانید این غذا را تهیه کنید.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای ادانگ بلادو

 
پیاز متوسط :2 عدد
گوجه فرنگی :2 عدد
فلفل چیلی :یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش :یک عدد
میگوی درشت :یک کیلو
نمک :به میزان لازم
سیر :2 حبه
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
شکر :3 قاشق غذاخوری
 
غذاهای خارجی
 
 

طرز تهیه ادانگ بلادو

گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک 10 دقیقه تفت دهید .
آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .
میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .
سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را 7-10 دقیقه در سس حرارت دهید.
 
نکات 
 
میتوانید در سس برای رنگ بهتر از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید .
دقت کنید که میگو ها زیاد تفت داده نشود که سفت شود .
میتوانید میگو ها را به صورت کریسپی نیز آماده کرده و سپس از سس گرم کنار آن قرار دهید .
بهترین تزیین برای این غذا استفاده از فلفل قرمز چیلی است که به طعم اصلی این غذا نزدیک است . از سبزیجات تازه نیز میتوانید در تزیین این غذا سود ببرید .
 
ادانگ بلادو

نکات تکمیلی در مورد ادانگ بلادو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ادانگ بلادو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع