مواد لازم برای ادانگ بلادو
پیاز متوسط :2 عدد
گوجه فرنگی :2 عدد
فلفل چیلی :یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش :یک عدد
میگوی درشت :یک کیلو
نمک :به میزان لازم
سیر :2 حبه
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
شکر :3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادانگ بلادو
گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همراه پیاز و سیر و فلفل چیلی 5 دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود .
روغن زیتون را در تابه ای مناسب حرارت داده سس را اضافه کنید به همراه شکر و نمک 10 دقیقه تفت دهید .
آبلیمو را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید .
میگو ها را یک ساعت داخل پیاز و رنده پوست لیمو بخوابانید .میگوها را در روغن سرخ کرده بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن کشیده شود .
سس بلادو را دوباره گرم کرده و میگو ها را 7-10 دقیقه در سس حرارت دهید.
نکات
میتوانید در سس برای رنگ بهتر از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید .
دقت کنید که میگو ها زیاد تفت داده نشود که سفت شود .
میتوانید میگو ها را به صورت کریسپی نیز آماده کرده و سپس از سس گرم کنار آن قرار دهید .
بهترین تزیین برای این غذا استفاده از فلفل قرمز چیلی است که به طعم اصلی این غذا نزدیک است . از سبزیجات تازه نیز میتوانید در تزیین این غذا سود ببرید .
نکات تکمیلی در مورد ادانگ بلادو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ادانگ بلادو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .