مواد لازم ادویه مراکشی
- زنجفیل : 2 ق چ
- هل : 2 ق چ
- جوز هندی :2 ق چ
- دارچین : 1 ق چ
- فلفل سیاه : 1 ق چ
- تخم گشنیز : 1 ق چ
- زرد چوبه :1 ق چ
- تخم رازیانه : ½ ق چ
- تخم میخک : ¼ ق چ
- فلفل سیاه دانه درشت : 1 ق چ
طرز تهیه ادویه مراکشی
همه ادویه های گفته شده را با هم مخلوط کنید و در دستگاه آسیاب بریزید تا پودر شوند.
سپس در شیشه های در بسته تیره به مدت یکماه در جای خشک نگهدارید...
نکات تکمیلی در مورد ادویه مراکشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه