مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو :
- روغن مایع :1/4 فنجان
- پیاز بنفش خردشده :1 عدد
- سیر خردشده :2 پر
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده :450 گرم
- هویج ریز خردشده :1/2 فنجان
- کشمش :1/3 فنجان
- زیتون سیاه خردشده :1/3 فنجان
- تخم مرغ آب پز خردشده :1/3 فنجان
- جعفری خردشده :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- برنج سفید :به مقدار لازم
- نخودسبز و ذرت پخته :به مقدار لازم
طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو
ابتدا برنج را پخته ، نخود فرنگی و ذرت را هم آب پز کنید. سپس با هم مخلوط نمایید.
سپس سس گوشت را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید، سیر خرد شده را بریزید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
سپس گوشت چرخ شده را افزوده و تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود. در ادامه رب را افزوده کمی تفت دهید تا رنگ دهد.
هویج را افزوده و کمی آب بریزید. 5 دقیقه مواد را بپزید.
در ادامه زیتون ، تخم مرغ، جعفری و کشمش را بریزید و از روی حرارت بردارید.
یک کاسه بردارید و مقداری از مخلوط برنج و سبزیجات را داخل آن بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. سپس لایه ای از سس گوشت را بریزید و دوباره لایه ای از برنج و سبزیجات را ریخته و با قاشق فشار دهید.
یک بشقاب روی کاسه بگذارید و برنج را داخل آن برگردانید، کاسه را برداشته و غذا را با چند برگ جعفری تزیین کرده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اروز تاپادو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اروز تاپادو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .