مواد لازم برای استیک تارتار
- گوشت گوساله بدون چربی چرخ کرده خیلی نرم: 300 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز متوسط: 1 تا 2 عدد (100 گرم)
- سبزی معطر خرد کرده (نعناع،ترخان و جعفری):2 قاشق
- لیمو ترش متوسط:1 عدد
- خردل و نمک و فلفل:به قدر کافی
- جوز هندی رنده شده نرم:در صورت تمایل به مقدار کم
طرز تهیه استیک تارتار
استیک تارتار یکی از غذاهای اروپایی است که به صورت خام خورده میشود.
برای درست کردن این غذا ابتدا 300 گرم گوشت گوساله بدون چربی خیلی نرم را چرخ کرده با پیاز رنده شده ، سبزیجات خرد شده و آب لیمو ترش مخلوط کنید.
در ادامه خردل ، جوز هندی ، نمک و فلفل را افزوده و خوب ورز دهید.
گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل یک توپ در آورید. روی آن را کمی گود کنید و زرده تخم مرغ را داخل آن قرار دهید.
استیک تارتار را با مقداری جعفری تزیین کرده و با سس گوجه فرنگی یا کچاپ سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استیک تارتار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
استیک تارتار را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .