مواد لازم برای اسپه شله
- برنج :یک پیمانه
- انار ترش :2 پیمانه
- سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) :500 گرم
- نعنا خشک :2 قاشق غذاخوری
- شکر و نمک :به میزان لازم
طرز تهیه اسپه شله
سبزی را بشویید و پس از اینکه آب اضافه آن گرفته شد ، خرد کنید.
برنج را بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه برنج کمی باز شد به آن مقداری نمک و سبزی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دانه های انار را با گوشتکوب له کنید تا آب آن گرفته شود.بعد با نعنا و شکر مخلوط کنید
بعد از اینکه سبزی و برنج پخته شدند و آش جا افتاد مخلوط انار را داخل آن بریزید.
پس از چند جوش آش را در ظرف مورد نظرش سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسپه شله
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
اسپه شله را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .