مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی
- روغن:چهار قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی:یک عدد بزرگ
- پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
- سیب زمینی:یک عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:دو عدد
- زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا به مدت 5 دقیقه پیاز طلایی شود.
بعد داخل پیاز تفت داده شده رب را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم تفت دهید تا رب سرخ شود.
سیب زمینی و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه زردچوبه به پیاز ها اضافه کنید و یک دقیقه ای تفت دهید.
بعد آب جوش را روی مواد داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا با شعله ملایم همه مواد کنار هم به مدت 20 دقیقه بپزند.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آنها را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید.
بعد از بسته شدن تخم مرغ ها ، میتوانید اشکنه را از روی حرارت بردارید.
اشکنه آماده شده را با نان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اشکنه گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
اشکنه گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .