مواد لازم برای املت ماکارونی
- تخم مرغ :2 عدد
- ماکارونی مدل دار ریز :60 گرم
- پیاز خرد شده :دو قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ریز خرد شده :نصف پیمانه
- جعفری خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی :یک قاشق غذاخوری
- آب :2 قاشق غذاخوری
- سُس کچاپ :به میزان لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه املت ماکارونی:
ماکارونی ها را طبق معمول همیشگی بجوشانید و آبکش کنید.
تابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد به پیاز تفت داده شده ، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه ای سرخ کنید.
ماکارونی آبکش شده را به همراه جعفری داخل تابه بریزید و مدام هم بزنید تا همه مواد به مدت یکی دو دقیقه سرخ شوند.
نمک و فلفل را هم در حین تفت ماکارونی به آن اضافه کنید.
مخلوط را بعد از سرخ کردن به یک اندازه در تمام سطح تابه پهن کنید. تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و کمی آب و نمک به آن اضافه کنید.
بعد به صورت دورانی روی تمام سطح تابه بریزید تا روی مواد را بگیرد. حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم مرغ ها سفت و زیر آنها طلایی شود.
املت آماده شده را با سس کچاپ تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد املت ماکارونی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
املت ماکارونی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .