راهکارهایی برای زمان هایی که اولین ملاقات خوبی نداشته اید
احتمالا برای شما هم اتفاق افتاده که برای اولین بار شخصی را ملاقات می کنید؛ اما به دلایل مختلف به خاطر شرایط و اتفاقات محیط اطراف نمی توانید ملاقات خوبی را تجربه کنید. در چنین حالتی باید راهکارهایی را بلد باشید تا بتوانید بعد از این که از پیشِ او برگشتید، شرایط را بهبود ببخشید که در این قسمت از پلاس وی این راهکارها را در اختیارتان قرار خواهیم داد. این ملاقات می تواند قرار کاری یا خانوادگی و شخصی باشد ولی در هر صورت فعلا موضوع ملاقات مهم نیست، بلکه راه حل و ترفندهای جبرانی آن است که اهمیت دارد.
عذرخواهی کنید
ملاقات اولی که بد پیش رفته باشد؛ دلایل مختلفی دارد. ممکن است شما دیر رسیده باشید؛ ممکن است به اندازه کافی آماده نبوده باشید. ناخواسته حرفی را زده یا شوخی کرده باشید که به او بر خورده است؛ اما به هر حال دلیلش هر چه که باشد، عذرخواهی در سریع ترین زمان ممکن یک راهکار بسیار عالی است تا حال هر دوی شما را بهبود ببخشد.
خیلی به خودتان سخت نگیرید
ممکن است این اتفاق اعصابتان را به هم ریخته باشد که چرا ملاقاتِ اول خوبی نداشتید یا این که بعد از اینکه از کنار او برگشتید، مدام منتظر پیامش باشید اما دلیلش هرچه که باشد، نباید خیلی به خودتان فشار بیاورید یا خیلی سخت بگیرید. بالاخره اتفاقی است که افتاده و می توانید کمی راحت تر شرایط را برای خودتان پیش ببرید.
خالصانه رفتار کنید
باید خودتان باشید، نباید ادای کسی را در بیاورید. نباید به زور و اجبار حرفی بزنید. کاملا صادقانه و خالصانه رفتار کنید که بهترین راه حل است.
مسئولیت اشتباهتان را بپذیرید
شاید با خودتان درگیر باشید که چگونه باید عذرخواهی کنید. مثلاً به دنبال بهانه تراشی باشید؛ اما بهترین راهکار این است که صادقانه عمل کنید و مسئولیت اشتباه خود را بپذیرید تا وضعیت بدتر نشود.
مراقب زبان بدن خود باشید
سعی کنید که شرایط را به خوبی مدیریت کنید. به زبان بدن تان توجه کنید. ارتباط چشمی خوبی با طرف مقابل بگیرید. به حرف هایش گوش کنید و به گونه ای رفتار کنید که این توجهتان باعث شود تا اتفاق تلخ قرار اول فراموش شود.
از شخص مورد اعتمادتان نظر بگیرید
اگر دوست مورد اعتمادی دارید، از او بخواهید که نظرش را به شما بگوید. شرایط و اتفاق را برایش توضیح دهید. اگر او هم با شما موافق بود و عقیده داشت که قرار اول خوبی نداشتید، راهکار های بالا را به انجام برسانید و در غیر این صورت شاید این تلخ بودنِ اتفاق، چیزی باشد که فقط از نظر خودتان رخ داده است و حساس شده باشید.
از ارتباط چشمی طفره نروید
شاید دل تان بخواهد دیگر با شخص مقابل ارتباط چشمی نگیرید و از او خجالت بکشید. بهتر است که این حس را کنار بگذارید و اعتماد به نفس داشته باشید و از او فرار نکنید.
صبور باشید
ایجاد اعتماد زمان می برد؛ اما خراب کردن آن در چند ثانیه اتفاق می افتد. باید یاد بگیرید که صبور باشید و مطمئن باشید که بالاخره می توانید ریکاوری شوید و ارتباط خود را از نو بسازید؛ فقط باید به خودتان فرصت بدهید.
برای کار کردن در کنار یکدیگر به خودتان فرصت بدهید
به دنبال راهکار هایی باشید تا بتوانید در کنار طرف مقابل قرار بگیرید، با او همکاری کنید و مطمئن باشید که می توانید اعتماد را بین خودتان به وجود بیاورید. فقط باید با یکدیگر همکاری کنید و لحظات خوبی را رقم بزنید.
از خودتان بپرسید که آیا ارزشش را دارد یا خیر
بعد از اینکه با خودتان درگیر بودید و حرص خوردید؛ کمی به خودتان زمان بدهید. از خودتان بپرسید که آیا این مسئله ارزش ناراحتی شما را دارد یا خیر. شاید آنقدر مسئله مهمی نباشد که ذهنتان را درگیر کرده است.