خوردن غذای مانده بعد از این مدت زمان، ممنوع است
وقتی که صحبت از درست کردن غذای سریع و ساده می رسد، اکثر افراد به دنبال این می روند که ببینند چه غذاهایی داخل یخچال باقی مانده و آنها را استفاده کنند. قطعا خوردن یک تکه پیتزا از شب قبل کار بسیار راحتی است یا این که بخواهید سوپ آخر هفته را برای خودتان گرم کنید هم یک راهکار بسیار سریع برای سیر کردن خودتان و اعضای خانواده است؛ اما قبل از اینکه این کار را انجام دهید، حتماً به توصیه پزشک ها گوش کنید و ببینید که آنها در مورد چه چیزهایی به شما هشدار می دهند که باید در این باره حواستان را جمع کنید. با ما در این بخش از پلاس وی همراه شوید تا موارد بسیار مهی در این مورد بدانید.
خوردن غذای مانده بعد از 2 ساعت مضر است!
نباید غذایی که بیشتر از 2 ساعت مانده است را استفاده کنید. گاهی اوقات شما یک غذا را آماده می کنید اما به خاطر اینکه مقدار زیادی از آن را درست کرده اید، غذا می ماند و خورده نمی شود و شما باقی مانده غذا را نگهداری می کنید تا بعدا دوباره آن را بخورید؛ اما متخصصان هرگز این کار را مفید نمی دانند و می گویند که خطرات زیادی برای بدنتان دارد. اگر غذا داخل محیط خنک یخچال قرار بگیرد، اتفاق خطرناکی نمی افتد اما اگر این غذا 2 ساعت بیرون از یخچال باقی ماند، خوردن آن برایتان مضر خواهد بود.
غذایی که بیرون یخچال مانده، نخورید
باید غذا های آماده شده که به اندازه کافی داخل یخچال قرار نگرفته اند را دور بریزید. یکی از اتفاقات دردناکی که ممکن است اتفاق بیفتد، این است که شما یک پاستای خوشمزه درست کنید اما غذا اضافه بماند. اگر غذا بیشتر از دو ساعت بیرون بماند، باکتری داخل آن رشد می کند و باعث ایجاد مسمومیت غذایی می شود و اگر آن را بخورید، احتمال بیماری زیاد است که غذا های غیر گوشتی مانند پاستا، برنج و لوبیا را نیز شامل می شود و در نتیجه این موضوع به این معناست که نباید اجازه دهید غذا بیشتر از دو ساعت بماند و حتماً باید برایش فکری کنید.
غذای مانده را برای استفاده مجدد، به خوبی گرم کنید
غذای باقیمانده را باید تا دمای 165 درجه حرارت برسانید تا مطمئن شوید که مشکلی ندارد. گرم کردن غذا یعنی رساندن آن به دمای مناسب که طعم غذا را نیز بهتر می کند. در واقع حرارت به غذا باعث می شود که موجودات مضر که باعث بیماری می شوند از بین بروند؛ بنابراین اگر غذایی از قبل باقی ماند، باید آن را به دمای 165 درجه برسانید تا مطمئن شوید که برای خوردن خطری ندارد و باکتری ها از بین رفته اند. زمانی هم که می خواهید غذا را گرم کنید، حتماً درِ قابلمه را بگذارید تا رطوبت داخل آن باقی بماند و همه باکتری ها راحت تر کشته شوند. با این شیوه، خوردن آن غذای مانده برایتان خطری ایجاد نمی کند.
غذایی که بیشتر از 2 الی 3 روز باقیمانده را سریعاً دور بریزید
فرقی ندارد که این غذا را سریع داخل یخچال گذاشته بودید یا خیر. حتی اگر آن را به دمایی که بالاتر هم اشاره کردیم برسانید، باز هم بعد از دویا سه روز، خوردنش آسیب زننده است. پس اگر غذایی بیشتر از سه روز داخل یخچال باقی مانده، حتما آن را دور بریزید و دیگر استفاده نکنید.