وی فور یو
11 ماه پیش / خواندن دقیقه

با روغن شمعدانی چین و چروک های پوست را محو کنید

با روغن شمعدانی چین و چروک های پوست را محو کنید

روغن شمعدانی دشمن چین و چروک ها است و آن ها را به سرعت محو میکند, در ادامه با خواص گل شمعدانی و روغن آن بیشتر آشنا شوید.

خواص گل شمعدانی و روغن آن

گل شمعدانی، بومی کشور آفریقای جنوبی است که علاوه بر زیبایی، خاصیت درمانی نیز دارد. در این مطلب به ذکر خواص گل شمعدانی و روغن آن می پردازیم.

روغن شمعدانی برای از بین بردن ترک های چاقی, آکنه, آبله و رفع لکه ها بسیار موثر است.

روغن شمعدانی

روغن شمعدانی چه خواصی دارد؟

در قدیم، گل شمعدانی معروف به گیاه درمانی برای زخم ها بود. از این گل برای درمان وبا، ناراحتی و رفع چین و چروک پوستی و بند آوردن خون ریزی استفاده می شد. این گل که بومی کشور آفریقای جنوبی است به علت بوی معطر و خاصیت دارویی در سراسر جهان کشت می شود.

ـ گل شمعدانی خاصیت تسکین دهنده دارد و از اضطراب ، عوارض قاعدگی و یائسگی می کاهد.
ـ زخم ها، بریدگی، خراشیدگی، اگزما، بواسیر، قارچ ناخن، بی خوابی، واریس و آفتاب سوختگی را درمان می کند.
ـ روغن این گیاه روی موها عملکرد ضدافسردگی دارد و بنابراین استرس و اضطراب را از بین می برد.
ـ روغن طبیعی گل شمعدانی ضددیابت است. حشرات را دور نگه می دارد.
ـ استفاده موضعی این روغن روی پوست، درد را تسکین می دهد و با عفونت ها مقابله می کند.
ـ این روغن بازسازی سلول های پوست را تحریک می کند.
ـ برای سوختگی های خفیف مناسب است، زیرا که به طور طبیعی بافت پوست را تقویت و سفت می کند.
ـ روغن گل شمعدانی برای درمان سلولیت ها بسیار موثر است .
ـ برای تمیز کردن روزانه پوست از روغن این گل استفاده کنید تا علاوه بر تقویت کردن، پوست را در برابر چین و چروک ها محافظت کند.
ـ روغن شمعدانی میزان قند خون را تنظیم می کند.
ـ چند قطره روغن طبیعی گل شمعدانی را با نصف لیوان آب معدنی مخلوط و روی پوست خشک، چرب، خشک وچرب، سوختگی، آکنه،سرمازده استفاده کنید. این روغن که خاصیت ضدعفونی کننده دارد علاوه بر بهبود بخشیدن، از عفونت نیز پیش گیری می کند.
ـ برای کاهش سلولیت روغن شمعدانی را با روغن های ماساژ مخلوط و استفاده کنید.
ـ برای مقابله با افسردگی چند قطره روغن را در دستگاه پخش کننده بو بریزید و یا این که چند قطره روی دستمال بریزید و عمیق نفس بکشید.
ـ برای تهیه چای گل شمعدانی، اگر از برگ های خشک استفاده می کنید 2 قاشق مرباخوری و اگر تازه یک قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه دم بکشد.
ـ برای تهیه کمپرس، به مدت 15 دقیقه برگ های خشک آن را در آب جوش دم و صاف کنید و سپس استفاده کنید.
ـ برای تهیه روغن، ظرف شیشه ای را تا لبه با گلبرگ ها پر کنید و با روغن زیتون کاملا بپوشانید. ظرف را ببندید و به مدت 2 هفته در حالی که هر روز تکان می دهید، ظرف را در معرض نور خورشید قرار دهید. این روغن را می توانید تا 3 ماه در یخچال نگه دارید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع